SELSKABER

SELSKABER

VELKOMMEN TIL!

Jeres selskab i vores dejlige rammer...

 

Om ønsket er et fantastisk selskabsarrangement i et af vores skønne lokaler eller vores lækre mad leveret ud af huset, så er mulighederne mange. Vores ambition om at levere arrangemenetet netop som I ønsker det, gør at vi ligger stor vægt på dialogen med vores gæster. Kontakt os endelig for en snak om jeres selskab - ring på 48 26 04 05

Lokale 1 - Det store lokale med egen bar


Vores store lokale passer perfekt til selskaber op til 70 spisende gæster. Lokalets har en fantastisk udsigt til Frederiksborg Slot og Slotssøen. Med egen bar er rammerne for et fantastisk arrangement sat.

Lokale 2 - Det intime lokale med stemning


Vores mindste lokale som passer perfekt til selskaber op til 45 spisende gæster. Lokalet som ligger i forbindelse med Lokale 1, har samme maleriske udsigt og er smukt indrettet med stenvæg som giver en flot, intim stemning.

Lokale 1 & 2 - Hvis der er behov for meget plads


Vi har indrettet Lokale 1 og Lokale 2 med mulighed for at kunne slå de to lokaler sammen. Med mulighed for at have 125 spisende gæster samtidig er det absolut en spændende mulighed for det store selskab eller andet arrangement hvor man trods størrelsen ønsker at være for sig selv.

Priser - lokaleleje


Prisen er gældende for 5 timers leje fra ankomst/start af arrangement (søn- og helligdage dog senest til kl. 17).

 

Leje af lille lokale         * 2.050,00 kr.

Leje af stort lokale       * 2.550,00 kr.

Leje af begge lokaler    * 3.750,00 kr. - vi gør venligst opmærksom på at vi forbeholder os retten til kun at udleje begge lokaler samlet, hvor vi vurderer at selskabets størrelse/behov matcher kapaciteten. Spørg os endelig til råds.


Ekstratimer pr. påbegyndt time kr. 950,-

(i tidsrummet 02-05 er prisen dog efter speciel aftale)

* Vi gør venligst opmærksom på at pr. 1/1-2025 stiger lokalelejen med kr. 250,- til henholdsvis 2.300,- / 2.800,- / 4.000,-