Nytårsmenu

 

ÅRETS NYTÅRSMENU

UD AF HUSET

Lækker nytårsmenu ud af huset

28/12-2022 15:00

LUKKET FOR NYE BESTILLINGER

Igen i år har interessen for vores nytårsmenu været kæmpe stor - tak for jeres opbakning!

Vi har nu lukket for nye bestillinger og er i gang med at klaregøre de bestilte.

 

Traditionen tro har vores kokke sammensat en lækker menu hvor alt er klart til at du blot

skal anrette om aftenen mere lækkert og enkelt bliver det ikke…


Som noget nyt er vi også klar med natmad eller dagen derpå. Lækker juicy pulledpork burgere som nemt varmes og anrettes - du vælger hvornår det passer bedst :-)

 

SNACKS TIL NYTÅRSTALEN: Lynstegt tun på urteblinis - syltet chili // Kaftoffel/spinatvaffel med butternuthummus - tomatconcassé // Vores udvalgte middelhavsoliven

FORRET: Flødemonteret skaldyrssbisque - souffle af vesterhavsfangst - ristede hasselnødder - grønolie - dild

MELLEMRET: Terrine af kylling og estragon - lufttørret skinke - syltede bøgehatte - syrlige sennepskorn - spæd salat

HOVEDRET: Langtidsstegt oksefilet af kornfodret sydamerikansk kødkvæg

Fritteret kugle af braiseret okse med trøffel og svampe

Pommes Anna - pure af rodfrugter - variation af gulerod

Rødvinsglace

OST: 3 udvalgte oste - bagte blommer - havtornschutney - hjemmebagt knækbrød

DESSERT: ”Cheesecake” med lime og bagt kiks - coulis - råsyltede bær fra skoven - marengs - urter

3 SMÅ SØDE TIL RÅDHUSKLOKKERNE: Mini Sarah Bernard med espresso // Hvid chokoladetrøffel // Kransekage-petit four

NATMAD // DAGEN DERPÅ: BURGER Pulledpork - brioche - cole slaw - BBQ-dressing - syltede rødløg - kartoffelbåde - hvidløgsmayo


3 retter 345,- // 4 retter 395,- // 5 retter 445,-

Snacks til nytårstalen 65,- // Sødt 65,-

Natmad // Dagen derpå 99,-

 

MENU TIL BØRNENE:

Forret: Lakseroulade - koldrøget laks - flødeost - agurk - tomat - spæd salat

 

Hovedret: Steak af okse - ovnbagte kartofler - rodfrugter - skysauce

 

Dessert: Mousse af mælkechokolade - syltede bær - marengs

 

Pris pr. kuvert kr. 149,-



De bestilte menuer kan afhentes mellem klokken 12-15 den 31/12 sammen med detaljeret vejledning om den sidste tilberedning og anretning