Nytårsmenu 2021

 

ÅRETS NYTÅRSMENU


- VEJLEDNING TIL NYTÅRSMENU -

31/12-21 15:26


Tryk her for at komme til vejledningen til vores nytårsmenu.


- UDSOLGT -

27/12-21 16:00

Kære gæst!

Tak for interessen for vores nytårsmenu.

Vi har nu lukket for yderligere bestillinger.

Vi ønsker at vores gæster får den bedste oplevelse og da vores menuer laves fra bunden har vi nu nået vores maksimale kapacitet. 

Vi glæder os meget til at skulle levere til alle jer som har bestilt!

De bedste ønsker om et godt nytår...

UD AF HUSET

Lækker nytårsmenu ud af huset

 

Traditionen tro har vores kokke sammensat en lækker menu hvor alt er klart til at du blot

skal anrette om aftenen mere lækkert og enkelt bliver det ikke…

 

SNACKS TIL NYTÅRSTALEN: Rugflager med blæk, sesam og rygeostecreme // Blinis med tatar af tun // Saltede nødder og kerner // Middelhavsoliven

FORRET: Cremet hummerbisque - fritteret skalddyrsrisotto - citronsyltede kartofler - ristede hassselnødder - dild

MELLEMRET: Halehængt koldrøget laks - grillet agurk - citron/pebercreme - sprød salat - jordskokkechips

HOVEDRET: Langtidsstegt oksefilet af kornfodret sydamerikansk kødkvæg

Selleripure - kartoffel/rødbede roulade med trøffel og svampe - syltede bøgehatte - trøffelglace - timian

OST: 3 oste - bagte blommer - solbærmarmelade - syltet dværgappelsin - hjemmebagt knækbrød

DESSERT: Mousse og knas af tre belgiske chokolader - passionsfrugtcreme - myntemarengs - frisk estragon

3 SMÅ SØDE TIL RÅDHUSKLOKKERNE: Mini lakridsflødebolle på marcipanbund // Chokoladetrøffel // Kransekagekonfekt


3 retter 299,- // 4 retter 349,- // 5 retter 399,-

Snacks til nytårstalen 55,- // Sødt 55,-

 

MENU TIL BØRNENE:

Forret: Rejecocktail med sprødsalat - ishavsrejer - klassisk dressing - citron - tomat - agurk

 

Hovedret: Spyd med unghane - peberfrugt - tomat.

Hertil bagte kartoffelbåde & gullerødder - avokadocreme - urtecremefraichedressing

 

Dessert: Hjemmebagt pandekage fyldt med mousse af mælkechokolade - hertil syltede bær

 

Pris pr. kuvert kr. 149,-



De bestilte menuer kan afhentes mellem klokken 12-15 den 31/12 sammen med detaljeret vejledning om den sidste tilberedning og anretning